doneer

DOE EEN DONATIE | Help de Democratische Partij in de Tweede Kamer te komen door een gift te doen.

HOE DONEER IK AAN DE DP?

OPTIE #1: Geef een bedrag aan het DP-opstartfonds via deze link (en klik op de optie "meebetalen/contribute")


OPTIE #2: Geef een bedrag via deze Paypalpool: https://paypal.me/pools/c/8ykTCfSdE3 (en klik op de optie "meebetalen/contribute")


OPTIE #3: Geef een bedrag via deze Paypal Me-link: https://paypal.me/eschrama?locale.x=nl_NL t.a.v. de voorzitter, Erik Schrama


OPTIE #4: Doneer door middel van een giro-overschrijving naar rekeningnummer BE72 0635 0424 2916, t.a.v. de voorzitter, Erik Schrama (met vermelding van voornaam, achternaam en het kenmerk "GIFT DP")

DP

Maar wist je dat er nog veel meer manieren zijn waarop je de DP kunt steunen?

Kijk hier om te zien hoe je nog kunt helpen.

skeptisch

Help de Democratische Partij om in de Kamer te komen. Omdat er niemand anders is die voor vrijheid, democratie en de Republiek opkomt.


De enige manier om de corruptie en disfunctionaliteit van de huidige politiek te bestrijden is door samen te werken. Om echte democratie & vrijheid in Nederland en in Brussel teweeg te brengen moeten wij ons verenigen. De DP is de enige partij in Nederland die zich sterk maakt voor ingrijpende democratische staatshervorming en verandering op het Binnenhof, te beginnen met een écht democratische staatsvorm!


Dankzij jouw donatie zitten wij straks in de Tweede Kamer.

Dankzij jouw donatie bouwen wij een échte Nederlandse democratie.

Dankzij jouw donatie hebben wij straks de  3e Nederlanse Republiek.

Dankzij jou!

FINANCIËLE TRANSPARANTIE


De Nederlandse & Europese politiek wordt geplaagd door corrupte politici. Daarom is de DP volledig open over onze donaties:


De Nederlandse wet schrijft voor dat alle donaties van 3000 euro of meer openbaar weergegeven moeten worden. Wij vragen enkel kleine donaties. De DP heeft géén donaties ontvangen boven de 3000 euro.


De DP heeft, in tegenstelling tot de gevestigde partijen van Nederland (zoals D66, VVD, Volt & Groen-Links), ook géén donaties ontvangen van buitenlandse stichtingen of buitenlandse "filantropen". In het uitzonderlijke geval dat wij deze ooit zouden ontvangen, is het ons principe om deze bedragen te weigeren en onmiddellijk terug te storten.


De DP is vastbesloten om nooit afhankelijk te worden van buitenlandse financiële pressiegroepen, grote spelers of buitenlandse belangen.

DE DEMOCRATISCHE PARTIJ | DP

HET REDELIJK ALTERNATIEF ...

© 2022 | DEMOCRATISCHE PARTIJ | INFO@DEMOC.NL

DP