word gratis lid

IK WORD GRATIS LID

Werk jij mee om democratie en ethiek weer terug naar Den Haag te brengen?

Vecht jij met mij mee voor een nieuwe Nederlandse Republiek?

Bouw jij mee aan een democratisch en verenigd Europa?

Word dan ook gratis lid van DEMOC.NL: Het platform voor directe democratie in een Nederlandse Republiek. Een actiegroep voor democratie, vrijheid & verantwoordelijkheid!

 JA, IK SLUIT MIJ AAN BIJ DEMOC.NL

HET PLATFORM VOOR DIRECTE DEMOCRATIE IN EEN NEDERLANDSE REPUBLIEK

Om je met succes  in te kunnen schrijven,  vraag ik je alle velden  met een * in te vullen.

 
 
 
 
 
 
 
Ja, ik ga akkoord
 
 


WELKOM!

Nu je lid bent, vergeet niet om ook nog

jouw officiële ondersteuningsverklaring in te vullen & af te geven.

Dit is belangrijk voor ons. Bij voorbaat dank!

HANDLEIDING: HOE WERKT HET EN WAT KAN IK KIEZEN?

In tegenstelling tot de traditonele poltieke partijen van Nederland heb ik ervoor gekozen om leden niet te laten betalen voor hun lidmaatschap. Dit is immers geen politieke partij, maar een onafhankelijk platform voor directe democratie in een Nederlandse Republiek! Daarom is lidmaatschap van het platform helemaal gratis! Noch ik, noch DEMOC.NL vraagt ook maar 1 cent lidmaatschapsgeld, in plaats daarvan vraag ik actieve inzet voor een beter Nederland!


DEMOC.nl staat immers voor directe democratie: dat iedere Nederlander en iedere Europeaan de kans moet krijgen om zich politiek te ontplooien en om actief aan de Nederlandse politiek mee te doen. Ik geloof dat politieke participatie voor iedereen bereikbaar moet zijn en dat het opbouwen van een hecht netwerk van gelijkgezinden mensen belangrijk is, omdat een democratische rechtsstaat enkel kan werken als burgers ook daadwerkelijk interesse tonen.


Vind je dit werk nuttig en wil je dit platform steunen in onze voortgaande strijd tegen de corruptie, hypocritie en oneerlijkheid in de Nederlandse én Europese politiek? Word dan gratis lid van DEMOC.NL!


Voel je 't zitten? Vul dan het formulier in en dan stuur ik jou dan een bevestiging met alle nodige informatie om je inschrijving af te ronden. En ondertussen beschermen wij natuurlijk jouw gegevens en delen wij deze nooit zonder jouw toestemming met derden. Ook laten wij geen cookies achter op jouw computer of telefoon. Want ook dát is mijn belofte!