Aksiekomitee

DIRECTE DEMOCRATIE IN ACTIE!

BEKIJK HET IN DETAIL OP:

OPEN BRIEF AAN DE 2E KAMER TEGEN HET ONGEPAST HIJSEN VAN DE VLAG VAN ISRAËL OP HET BINNENHOF


WAT IS ER VERDER GEBEURD IN DE WERELD VAN DE DIRECTE DEMOCRATIE?


#1 AKSIEKOMITEE VAN RANST NEE! Bezwaarshriften tegen de Nederlandse "eredoctoraten" van Marc van Ranst.

Lees het hier: www.eschrama.com/projectvanranst/#2 WOB-verzoek aan het Europees Milieu-Agentschap (EEA) over geo-engineering, weermodificatie, en meer. Lees het hier.


#3 Open brief aan alle 750 leden van het Europees Parlement tégen de invoering van het wettelijk kader voor de digitale euro. Lees het hier.


#4 Open brief aan alle 750 leden van het Europees Parlement tégen het plan van de Europese Commissie om de etiketteringseisen voor genetisch gemodificeerde ingrediënten op de verpakking van voedsel in Europa te verzwakken en zo verborgen GMO's toe te laten. Lees het hier.


#5 Open brief aan het Europees Parlement over Havanasyndroom, cybermarteling, Active Denial Systems, geheime (CIA) gevangenissen, illegale menselijke experimentatie en meer. Lees het hier.


#6 Bezwaarschrift tegen het ophangen van de transgendervlag voor het stadskantoor van de stad Leuven, naast de vlaggen van Leuven, Vlaanderen, België en Europa. Succesvol! Lees het hier.

 Zie hier.


#7 EU-referendum: Een landelijk referendum over de vraag of Nederland in de EU en de Euro moet blijven of deze juist moet verlaten..

Zie ook: www.petities24.com/nex


#8 REPUBLIEK, JA!: Een landelijk referendum over wát de uiteindelijke staatsvorm van Nederland nu eigenlijk moet worden: Willen wij wel een corrupt, duur en oneerlijk koninkrijk blijven? Of willen wij liever dat ons land een democratische parlementaire republiek wordt?

Zie ook: https://petities.nl/petitions/republiek-ja?locale=NL, en: www.petities24.com/repuref


#9 BURGERINITIATIEF PALESTINA: Een verzoek aan de Tweede Kamer om het aanslepende conflict tussen Israel en de Palestijnen een halt toe te roepen door Palestina als een onafhankelijke staat te erkennen. zie ook: www.petities24.com/burgerinitiatief_erken_palestina


#10. ERKEN TAIWAN: Ons verzoek aan de Tweede Kamer om de werkelijkheid onder ogen te zien en Taiwan officieel als een onafhankelijke republiek te erkennen. Laten wij niet langer gehoorzaam doen wat communistisch China ons opdraagt, maar laten wij Taiwan eindelijk als de onafhankelijke republiek erkennen die het al 1946 is.


#11. BEËINDIGD: Voor België: Laat onze kinderen gewoon naar school gaan. Een verzoek aan Mvr. Wilmès (Eerste Minister van België) en de Veiligheidsraad om de kinderen van België weer gewoon (dus zonder maskers, vaccinaties en andere onmenselijke controlemaatregels) naar school te laten gaan.


#12. BEËINDIGD: TTIP-referendum. Een referendum over het rampzalige TTIP-handelsverdrag. Zie ook: http://www.ttip-referendum.nl Afgelopen met dank aan pres. Trump wiens eerste daad van zijn presidentschap het was om dit verdrag te verscheuren.


#13. BEËINDIGD: NIEUWE VERKIEZINGEN VOOR DE TWEEDE KAMER: Hoewel de kabinetsformatie nog bezig is, zijn de partijen in de 2e Kamer al hun legitimiteit kwijtgeraakt. De schandalen rond de kabinetsformatie zijn niets dan treurig, daarom willen wij door middel van deze petitie nieuwe verkiezingen uitschrijven voor de Tweede Kamer. Omdat Nederland alleen uit deze crisis kan komen met mensen aan het roer die wél geïnteresseerd zijn in het lot van de gemiddelde Nederlander. ZIe ook: https://petities.nl/petitions/nieuwe-verkiezingen-voor-de-tweede-kamer?locale=NL


BEKIJK HET IN DETAIL OP: