editie november 2021

// HET REDELIJK ALTERNATIEF MAGAZINE |

lees hier het laatste nieuws & opinie van de DP

Ook op Facebook en Telegram: kanaal en groep; en Twitter.

Altijd het laatste DP nieuws recht in je inbox?

Neem dan een gratis en vrijblijvend

abonnement op onze nieuwsbrief:

HET REDELIJK ALTERNATIEF MAGAZINE


 
 

VIDEO'S DIE

ER TOE DOEN:

HET REDELIJK ALTERNATIEF MAGAZINE // EDITIE NOVEMBER 2021

DEEL DEZE PAGINA: PAGINALINK //  


30 november 2021 | door E. van de DP

DE MEINEED VAN DE MINISTER-PRESIDENT


In 2021 betekent een eed duidelijk niets meer: Politici leggen een eed of gelofte af voordat ze minister (president) worden, waarin ze beloven om o.a. trouw te zijn aan de Grondwet.


Dit is de volledige tekst van de eed/gelofte voor ministers & staatssecretarissen:


"Ik zweer (verklaar) dat ik, om tot minister (staatssecretaris) te worden benoemd, rechtstreeks noch middellijk, onder welke naam of welk voorwendsel ook, enige gift of gunst heb gegeven of beloofd.


Ik zweer (verklaar en beloof) dat ik, om iets in dit ambt te doen of te laten, rechtstreeks noch middellijk enig geschenk of enige belofte heb aangenomen of zal aannemen.


Ik zweer (beloof) trouw aan de Koning [!], aan het Statuut voor het Koninkrijk en aan de Grondwet. [NB: hoe kun je dan nog van een "machteloze, puur ceremoniële koning" spreken, als het kabinet trouw aan hem moet zweren? Ook dit moet nodig op de schop!]


Ik zweer (beloof) dat ik de plichten die mijn ambt mij oplegt getrouw zal vervullen.

Zo waarlijk helpe mij God almachtig! / Dat verklaar en beloof ik!".


Wat betekent dit? Om te beginnen dat het idee dat de koning van Nederland een puur ceremoniële positie inhoudt duidelijk puur fictie is. Hoe kun je de leugen van de "ceremoniële koning" volhouden als het voltallige kabinet trouw aan de koning moet zweren?! Dat is precies de schijnheiligheid en leugenachtigheid van het koninkrijk waar de DP een einde aan wil maken!


Maar wat dit ook betekent: Ze hebben allemaal een eed/gelofte afgelegd om Nederland & de Nederlandse grondwet te dienen. Op het moment dat dhr Rutte de grondwet terloops terzijde schoof om "dwang en drang" op te leggen ter behoeve van buitenlandse industriële en politieke belangen, was hij een eedbreker en een meineedpeger. Op het moment dat hij tegen de Kamer loog was hij een eedbreker en een meineedpleger. Op het moment dat hij decennialang oogluikend discriminatie door de belastingdienst toeliet was hij een eedbreker en een meineedpleger. Op het moment dat hij helemaal NIETS deed om recht te halen voor de slachtoffers van MH17 was hij een eedbreker en een meineedpleger.


En dat is de eerste minister van het koningkrijk der Nederlanden: Een leugenaar, een eedbreker en een meineedpleger .


Verdient ons land niet beter dan dit? Verdient Nederland niet een betere leider dan Rutte? Verdient Nederland niet een leider met visie, moraliteit en ijzeren principes?


Help ons om ons land te verlossen van de leugens en hypocrisie van Rutte & het kabinet. Help ons om de Nederlandse staat te saneren en te renoveren, tot een land dat weer redelijk en betrouwbaar is: de Nieuwe Republiek! Help ons door lid te worden, via www.democ.nl.


Alleen samen kunnen wij Nederland weer gezond maken.


Bron: www.parlement.com29 november 2021 | door E. van de DP

EUROPEES PARLEMENT KONDIGT DE "EUROPESE FEDERATIE" AAN


In 2020 is de "Conferentie over de Toekomst van Europa" van start gegaan: een Europees egoproject dat miljoenen kost, met het officiële doel om een oplossing voor de impasse te vinden waar de EU zich nu in bevindt; want zelfs de voorstanders van "superstaat Europa" zien dat de EU niet werkt en moet veranderen, maar hoe?


Het is tekenend dat deze conferentie van start ging met een openbare ruzie onder de eurocraten over wie de leiding moest krijgen, die in echte EU-stijl is opgelost door middel van een onwerkbaar compromis: 6 voorzitters (waar radicale EU-fanaticus Guy Verhofstadt er een van is.


Ook is het veelzeggend dat het paradepaardje van deze conferentie een burgerplatform was waarop Europeanen hun "ideeën" over de EU konden delen. Wist jij dat deze site bestond? Waarschijnlijk niet; alleen de Europese ingewijden lijken van het bestaan ervan te weten ...


Nu was het de bedoeling van deze conferentie om pas in 2022 een conclusie te presenteren, nadat zorgvuldig geselecteerde Europese burgers via dit vrijwel onbekende burgerplatform waren uitgenodigd om hun zegje te doen.


Natuurlijk blijkt dat alle burgers die zijn uitgekozen om mee te doen 100% positief tegenover de Europese Eenwording staan en dat critici & eurosceptici (zoals de initiatiefnemers van de DP...) gewoon niet zijn uitgenodigd.

Waarom niet? Omdat het duidelijk níét de bedoeling van deze Conferentie is om een negatief advies te geven over de toekomst van Europa als een centralistische superstaat. Weer een tastbaar voorbeeld van Europese schijnheiligheid ...


Deze conferentie moest, in eerste instantie, dus pas in 2022 zijn conclusie bereiken. Toch heeft Verhofstadt (één van de 6 voorzitters) ondertussen via twitter al gedeeld waar deze Conferentie naartoe wil (uit het Duits vertaald): "Door middel van een verdragsaanpassing zal de Conferentie tot een wetgevende conventie komen en de verderontwikkeling naar een federale Europese bondsstaat leiden..."


In andere woorden: De voorzitter van de Conferentie voor de Toekomst van Europa kondigt hier het doel van de EU aan: een federale Europese superstaat met transnationale verkiezingen en volledige machten aan het EP!


Wat betekent dit?


 • het einde van Nederland (en de andere landen van Europa) als een onafhankelijk land!
 • volle wetgevende macht aan de meest corrupte politici van Europa! (Zie ook: hoe eerlijk is de EU nu echt? & de corruptie van de EU & meer Europese corruptie & de schijnheiligheid van de Europese Elite & de EU als spaarbank voor politici & meer...)
 • politici die zich verkiesbaar kunnen stellen in andermans landen en in meerdere landen tegelijkertijd! Met "transnationale verkiezingen" zou een Duitse politicus (zoals, bijvoorbeeld, Von der Leyen) zich verkiesbaar kunnen stellen in Nederland, België en Duitsland tegelijkertijd! En aangezien er meer Duitsers dan Nederlanders zijn... Transnationale verkiezingen = Europa nu ook officieel als eigendom van Duitsland & Frankrijk.
 • het einde van nationale verkiezingen en democratie op lokaal nivo ...
 • het einde van het beetje democratische inspraak en controle dat we nu nog hebben ...
 • directe Europese belastingen ...
 • afschaffing van de Nederlandse krijgsmacht en een "Europees leger".
 • verdere marginalisering van het Nederlands met het Engels als de officiële taal van Europa en het Engels als een officiële taal van Nederland ...
 • verdere marginalisering van de Europeanen op hun eigen werelddeel door een machtshongerige Europese elite ...
 • de uitbreiding van een gigantische ondoorzichtige Europese overheid ...
 • en meer ...


MAAR NIET ALS HET AAN ONS LIGT

De EU werkt niet en moet veranderd worden! Maar NIET door het te veranderen in een Europese superstaat. Dat zou namelijk het einde van Nederland betekenen!

Daarom is de DP principieel tegen de EU, maar pleiten wij voor een nieuw soort effectieve Europese samenwerking: Een nieuwe Europese Economische Gemeenschap, een EEG!

Daarom pleiten wij ook voor een onmiddellijke vertrek uit de EU (bijv. dmv. een Nexitreferendum) zónder toe te geven aan het isolationisme van radicaal rechts en zonder dat dit betekent dat de grenzen finaal op slot gaan. Wij strijden immers voor een Redelijk Alternatief!


Ons alternatief houdt van Nederland & de Nederlandse taal , houdt van directe democratie en direct gekozen leiders die ter verantwoording gehouden kunnen worden , houdt van lokale politiek op klein nivo, houdt van de verscheidenheid aan Europese talen en culturen, houdt van échte, effectieve Europese samenwerking, houdt van een kleine overheid, houdt van   een sterk, zelfbewust Nederland ... Kortom, wij houden van alles waar de Europese Unie tégen is!


Heb je interesse in ons Redelijk Alternatief voor Nederland en voor Europa?

Vind meer uit op www.democ.nl. En help mee om ons Redelijk Alternatief werkelijkheid te maken, door lid te worden via www.democ.nl/wordlid.


Meer informatie:

Standpunt EU & euro: https://democ.nl/volledig_programma/eu

Standpunt Systematische corruptie: https://democ.nl/volledig_programma/corruptie

Standpunt Democratie: https://democ.nl/volledig_programma/democratie


Vind ons ook op sociale media:

Facebook: https://www.facebook.com/RepublikeinsePartij/

Telegram: https://t.me/nrpgroep26 november 2021 | door E. van de DP

DEMOCRATIE, EINDE OEFENING?


En ondertussen in de oorlog tegen de democratie:


In Letland is het nu verboden voor ongevaccineerde politici om te stemmen en te debatteren:

https://www.nrc.nl/nieuws/2021/11/12/stem-en-debatverbod-voor-ongevaccineerde-letse-volksvertegenwoordigers-a4065289


Diep triest, maar niet bepaald verrassend

Straks ook in Nederland? Met "Demissionaire" Dictator Rutte & Co, natuurlijk!


Onze overtuiging: Vaccineren moet altijd een keuze zijn en oppositie mag je de mond niet snoeren. Sluit je daarom aan bij de #DP omdat onafhankelijke, mondige en brede oppositie nu belangrijker dan ooit is!

www.democ.nl/wordlid


Dan ben je welkom bij de DP26 november 2021 | door E. van de DP

MEER CORRUPTIE VAN DE KONING: GROOTGRONDBEZITTER WIL STAATSSTEUN


Koning Alex is de grootste private grootgrondbezitter van Nederland. Ook is de familie Van Oranje ongelofelijk vermogend! Ze zijn zelfs zó rijk dat niemand precies kan zeggen hoeveel geld ze op hun bankrekeningen in binnen- en buitenland hebben staan.


Maar: Wij weten dat ze tenminste 1 miljard euro waard zijn. En dat is een conservatieve schatting.


Wat we wél weten:

de koning krijgt een jaarlijkse uitkering van bijna 5,8 miljoen euro van de Staat;

de koning betaalt 0% belasting;

de koning heeft (officieel) geen enkele praktische functie die hij uitoefent;

de koning bezit grote lappen grond, paleizen en huizen in binnen- en buitenland;

de koning kan gebruik maken van verschillende staatsdomeinen alsof het privébezit is


Een van die staatsdomeinen is Paleis het Loo in Apeldoorn. Hoewel het paleis zelf eigendom van de staat is (die het onderhoudt als een museum aan de Oranjes ), is een GIGANTISCH deel van de omgeving nog eigendom van de koning.


STAATSSTEUN VOOR HET LANDGOED VAN DE KONING

Terwijl hij op vakantie in Noorwegen was, heeft de koning terloops aangekondigd dat hij subsidie gaat aanvragen voor het onderhoud van zijn privé-eigendom "Kroondomein het Loo".

Dit ondanks het feit dat deze subsidie alleen bedoeld is voor natuurgebieden die het hele jaar open staan voor "normale mensen". Dat geldt echter niet voor het Loo, aangezien die uitgestrekte deel van de Veluwse natuur elk jaar dicht gaat zodat koning Alex er kan gaan jagen met zijn vrienden ... Hoe middeleeuws moet het zijn? De heer die de burgers van zijn land af jaagt omdat ze hem storen in zijn jachtpartijen en ondertussen zijn hand in de schatkist steekt!


DUS: de koning wil geld van de staat om zijn gigantische privélandgoed te onderhouden, maar wil niet dat 't gepeupel op zijn land komt terwijl hij everzwijnen en damherten aan 't schieten is ... Tegelijkertijd wil hij ook niet zijn eigen privéfortuin aanspreken om zijn eigen landgoed te onderhouden ... Ook al heeft hij zoveel geld dat hij dit praktisch uit zijn broekzak kan betalen

Zijn gedrag is schaamteloos maar niet echt verrassend, zeker niet na de verbouwing van 68 miljoen van paleis "Villa" Eikenhorst op kosten van de staat (https://democ.nl/derepublikeinmagazine/...), na het Griekenlandschandaal, na de illegaal snelle naturalisatie van Maxima, na Alex z'n privé-eilandje voor de kust van Mozambique, na ALLE daden van naakte hebberigheid en totaal gebrek aan respect voor Nederland die de Oranjes over de jaren hebben uitgevreten


Laten we de waarheid onder ogen zien: Het koningshuis parasiteert op de Nederlandse staat. Ze zuigen ons bloed (het belastinggeld waar wij hard voor gewerkt hebben) en geven daar NIETS voor terug. Dat is de definitie van een parasiet. En wat doen wij met parasieten?


Het is tijd dat wij afkomen van onze criminele, parasitaire, inhalige koning en zijn kleptomane familie. Daarom is de DP de énige partij in Nederland die echt werk maakt van het Redelijk Alternatief: de nieuwe Nederlandse Republiek


Wij zijn de Democratische Partij. Duidelijk.


Lid worden? www.democ.nl/wordlid22 november 2021 | door E. van de DP

EVEN TERUG NAAR AUSTRALIË


Zonder overdrijven, zonder extreme taal, moeten wij constateren dat Australië compleet de weg is kwijtgeraakt als "democratische" staat. Dit komt ondertussen niet als een verrassing, maar het blijft toch schokkend


Wat is er NU weer gebeurd?

De regering van het Noordelijk Territorium heeft in een persconferentie aangekondigd dat ze 'onmiddellijk een harde lockdown op deze gemeenschappen' hebben 'geëscaleerd'.


Wat betekent dit? Volgens de woordvoerder van het Noordelijk Territorium:

"Dat de inwoners van de dorpen Minjari en Rockhole niet langer de 5 redenen hebben om hun huis te verlaten. Zij mogen enkel weggaan voor medische hulp, in een noodgeval of wanneer wettelijk vereist."

"Bewoners worden vandaag overgebracht, als positieve gevallen of als nabije contacten"

"35 mensen zijn al geïdentificeerd en worden op dit moment overgebracht"

"dankbaar voor hulp van zo'n 20 man van het Australische leger en legertrucks om positieve gevallen en contacten over te brengen."


Wat betekent dit?

Het Noordelijk Territorium (Northern Territory) is het enige deel van Australië waar een meerderheid Aboriginals woont. "De gemeenschappen" betekent: Aboriginals. Die specifiek voor deze nieuwe harde lockdown zijn uitgekozen, omdat ze reden hebben om medisch onderzoek door de Australische overheid te wantrouwen...

Mensen zijn nu letterlijk gevangenen in hun eigen huis, waarbij zij zelfs niet meer naar buiten mogen om voedsel in te slaan. Verhongeren is dus beter dan covid?

Het Australische leger is ingezet om burgers uit hun huizen te halen en naar een "quarantainefaciliteit" over te brengen, of ze nu willen of niet.

Mensen worden opgepakt níét omdat ze een misdaad hebben gepleegd, maar omdat ze ervan verdacht worden in de buurt te zijn geweest van iemand die ziek zou zijn ... Dit zijn dus willekeurige arrestaties door het leger.

Dit is geen hysterie, maar een persconferentie van de Australische regering. Dus een primaire bron, waarheidsgetrouw.


Wat betekent dit voor Nederland?

Overheden over de hele wereld (inclusief Nederland ) hebben eerder beloofd dat zulke dingen nooit zullen gebeuren. Net zoals QR-codes en de pasjesmaatschappij nooit zouden gebeuren ...


Maar de "democratische staat" Australië heeft laten zien dat de westerse democratie op losse schroeven staat. Als de burgers van een Westerse democratie op een verdenking van covid-nabijheid gedeporteerd kunnen worden, dan is het redelijk om te concluderen dat Nederland ook het risico loopt om in het drijfzand van een totalitaire politiestaat te verzanden.


Dat dit risico reëel is bewijst dit kabinet, dat maanden geleden is afgetreden, maar toch nog altijd niet weg is ... En daarmee hun disrespect voor de principes van onze democratie nog eens onderstreept. Daarom hebben wij in de Nederlandse politiek een breed, democratisch tegenwicht nodig, voordat het te laat is!


Word daarom vandaag nog lid van de DP, via www.democ.nl/wordlid. Voor de vrijheid!21 november 2021 | door E. van de DP

ROTTERDAM ...


Rotterdam heeft ons diep geschokt. Het heeft even geduurd voordat wij de juiste woorden konden vinden om onze afschuw mee te beschrijven.


Wij geloven niet in Amerikaanse onzin zoals "defund the police". De politie vervult een belangrijke functie in onze samenleving.


Met scherp schieten door de politie op mensen die tegen de overheid demonstreren is echter niet oké. Dit is simpelweg fout, verschrikkelijk en on-Nederlands. Het gebruik van dodelijk geweld door de politie kan niet afgedaan worden door te zeggen (zoals vele politici in de Kamer nu zeggen) dat "het allemaal maar hooligans en relschoppers waren". Zelfs als het hooligans waren, verdienen zij daarom dan de kogel?


Het feit dat de politici van de 2e Kamer nu over elkaar vallen om toe te juichen wat de politie gisteren heeft gedaan en collectief de schuld van deze gebeurtenissen op de schouders van de mensen schuiven die zijn neergeschoten, laat zien hoe diep de rot van het onrecht in de Nederlandse politiek is doorgedrongen. De leden van de 2e Kamer hebben in hun collectieve reacties laten zien dat zij geen enkele eigen verantwoordelijkheid willen nemen; laat staan dat zij aan enige zelfreflectie willen doen. Hun reactie is: "Het is de schuld van de demonstranten zelf dat zij door de politie zijn neergeschoten, wij hebben er niets mee te maken."


Maar het is niet erg om toe te geven dat er gisteren in Rotterdam iets héél érg fout is gegaan. Iets wat niet had moeten gebeuren. Het te observeren feit dat de "leiders" van Nederland niet in staat zijn om deze simpele zin te zeggen, zegt genoeg...


Zoals wij al zeiden: Wij geloven niet in "Defund the police". De politie vervult een belangrijke maatschappelijke functie (of: hoort dat in ieder geval te doen!). Maar dat kan ook alleen zolang het personeel van de politie zelf ook beseft én gelooft dat zij de dienaren van de wet zijn; niet de zware jongens van de regering...


Daarom wordt het hoog tijd dat het Binnenhof de al jarenlange klachten van politie-agenten over de interne rotzooi bij de Nederlandse politie eens serieus gaat nemen. Daarom wordt het ook hoog tijd dat wij de militarisering & privatisering van de politie terugdraaien die sinds +/-2000 door de EU is opgelegd. Daarom wordt het tijd dat wij ermee ophouden om politieagenten te dwingen om prestatiecontracten te tekenen. Daarom wordt het tijd dat wij geheime politie-eenheden (in het bijzonder de AE's oftewel de Romeo's) gaan ontmantelen. Daarom wordt het tijd dat wij het recht op vrij demonstreren in een grondwet verankeren die rotsvast en ook daadwerkelijk afdwingbaar is.


De problemen bij de Nederlandse politie & justitie zijn echter niet nieuw. Daarom maakte dit ook al vóór Rotterdam een vast hoofdonderdeel uit van ons programma (zie hier: https://democ.nl/volledig_programma/justitie). Het kabinet Rutte heeft echter geen énkele interesse in justitie en politie getoond, laat staan rechtvaardigheid. Zij hebben dit herhaaldelijk aangetoond, onder andere toen minister van Justitie & Politie Grapperhaus met een strak gezicht zijn eigen covidregels overtrad en daar vervolgens niet voor gestraft werd. Weet u nog? Wij wel!


De hoofdverantwoordelijke voor het geweld in Rotterdam waren niet de demonstranten, niet de relschoppers of hooligans, zelfs niet de politieagenten die het vuur openden ... maar de Minister-President en de Minister van Justitie & Politie. Die samen jarenlang het verval en de verharding van de Nederlandse politie in de hand hebben gewerkt. Die verantwoordelijke ministers die zelf het slechte voorbeeld hebben gegeven door te laten zien dat, volgens hen, de regeltjes enkel voor het klootjesvolk gelden, niet voor de overheid. Die politici die samen hebben besloten om een totaal ongewenste nieuwe lockdown op te leggen die vele Nederlanders compleet kapot zal maken, ondanks de belofte dat lockdowns nooit meer zouden gebeuren...


Rutte en Grapperhaus zijn diegenen die uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor wat er in Rotterdam is gebeurd! Zij zijn maanden geleden al "officieel afgetreden", nu is het aan de Nederlandse volksvertegenwoordiging om hun verantwoordelijkheid naar het Nederlandse volk toe na te komen door het definitieve aftreden van Rutte en Grapperhaus te eisen!


Zal de 2e Kamer zijn taak voldoen? Waarschijnlijk niet. Aangezien de Kamer in de échte Rutte-doctrine blijkt te geloven, die luidt dat je als Nederlander "maar je bek moet houden" zoals onze Premier het zelf zei ...


Ben jij het ook zo zat dat de Tweede Kamer helemaal NIETS doet tegen corrupte en hypocriete landverraders als Rutte en Grapperhaus? Word dan alsjeblieft lid van de NRP via www.democ.nl/wordlid. Zoals je kunt zien, IS DIT BELANGRIJK!


Want dit kan niet langer zo doorgaan. Rutte moet weg! Zijn trawanten in het kabinet & de Kamer moeten weg! De Nederlandse staat moet gerenoveerd en gesaneerd worden. En wie gaat dat doen? Wie kan dat doen? NIEMAND die nu in de Kamer zit. Dus daarom moeten wij het zelf maar doen!


Word daarom vandaag lid van de DP op: www.democ.nl/wordlid (lidmaatschap: 20 euro - vol tarief, 9 euro - met korting (voor studenten, leraren, soldaten, onder 20 of 65+) - of 0 euro - als 'Vriend van de DP')11 november 2021 | door E. van de DP

WELKOM IN 1984, ehm, 2021.


Vanochtend hebben wij in dit magazine al de (opzettelijk uitgelekte) plannen besproken van het kabinet Rutte om nieuwe, strenge coronamaatregels in te voeren, met in het bijzonder het plan om QR-codes te eisen voor alle "niet-essentiële" winkels.


Het was de bedoeling van het kabinet om deze nieuwe restricties tijdens een persconferentie vandaag aan te kondigen. Nu blijkt het kabinet toch geen spijkers met koppen te hebben geslagen, aangezien er ook binnen de overheid nog té veel verzet is tegen de nieuwe draconische maatregels. Daarom heeft het kabinet laten weten dat ze nog eerst nog meer "spoedoverleg" zullen voeren voordat er knopen worden doorgehakt over nieuwe restricties.


Besef je goed dat woorden als "spoedoverleg" en "beraad" politieke code is voor: "Nog niet iedereen is aan boord, dus we moeten de weigeraars en twijfelaars onder druk zetten om zo snel mogelijk ja te krijgen".


Maar dat er op dit moment zélfs onder de politieke Elite van het Binnenhof enige twijfel begint te bestaan over de wenselijkheid van het voorgestelde nieuwe dwangbeleid is duidelijk. Want wat er wordt voorgesteld, is ongelofelijk:


Hoewel de dames en heren politici eerder dit jaar hadden gezegd dat er NOOIT meer een lockdown zou komen, heeft het schimmige Outbreak Management Team ( en om maar te tonen hoe globalistisch en anti-Nederlands ze werkelijk zijn, konden ze niet eens op een Nederlandstalige naam voor dit deel van de Nederlandse overheid komen...) geadviseerd om een NIEUWE LOCKDOWN op te leggen! Ondanks het feit dat we uit 2020 hebben geleerd dat lockdowns totaal niet helpen, maar juist immense psychologische en economische schade aanrichten, wil het OMT nu een "beperkte lockdown" van "twee weken" instellen. We hebben ondertussen echter geleerd hoe een "beperkte" lockdown verlengd kan worden van 2 weken tot 2 maanden, tot een heel jaar ...


Maar het kan nóg enger! Na deze "beperkte" lockdown vindt het OMT ook dat "2G" ingeschakeld moet worden (dezelfde 2G waar wij het op dit kanaal al eerder over hebben gehad, die ze in de Duitse deelstaat Hessen hebben geprobeerd in te voeren) - dit betekent o.a.:

  Je krijgt geen QR meer na een test, enkel nog na een vaccinatie!

Je krijgt geen toegang tot winkels en andere plaatsen waar je een QR-code nodig hebt als je niet gevaccineerd bent!

Kortom: Totale uitsluiting van mensen die niet zijn gevaccineerd, voor welke reden dan ook. Gewetensbezwaren? Geloofsovertuiging? Dringende medische redenen? Omdat het jouw lijf is, niet die van de staat? Het doet er allemaal niet toe.


Dat is waar het kabinet nu "over aan het nadenken is".


Voor morgenochtend, 12 november 2021, is er een volgende persconferentie aangekondigd om het nieuwe schrikbewind officieel te maken ...


Het kabinet Rutte en de Nederlandse politiek met hen heeft ondertussen DUIDELIJK aangegeven dat de lockdowns NOOIT over zullen zijn, dat de restricties ALTIJD weer als een jojo op en neer zullen gaan, dat het normale leven NOOIT terug zal kunnen komen, dat dit het Nieuwe Normaal is: Eeuwig onzinnige regeltjes volgen, in plaats van échte oplossingen vinden.


Daarom is het NU BELANGRIJKER DAN OOIT om samen te werken om deze gevaarlijke clowns uit hun machtsposities te gooien! Maar dat kunnen wij alleen doen als wij samenwerken!


Daarom vragen wij jullie allemaal om lid te worden van de DP als je het nog niet bent. Dit is belangrijk, want zolang politici als Rutte, De Jongen en de schimmige figuren achter het OMT het stuur van de Nederlandse staat in handen houden, zal deze coronacrisis NOOIT voorbij gaan! Word daarom vandaag nog lid, via www.democ.nl/wordlid.


Bij voorbaat dank en sterkte gewenst aan iedereen hier; en ook aan alle andere inwoners van Nederland, ongeacht politieke overtuiging, vaccinatiestatus, of wat dan ook (want wíj discrimineren níét!) tijdens de nieuwe lockdown en de nog strengere 2G-pasjesmaatschappij die erop zal volgen...


Houd de moed erin! Samen verslaan we ze en brengen we democratie en vrijheid weer terug naar Nederland!11 november 2021 | door E. van de DP

KABINET KONDIGT NIEUWE ILLEGALE VERSTRENGING AAN: WELKOM IN 1984, ehm, 2021.


Het "demissionair" kabinet Rutte heeft vandaag laten uitlekken dat zij nieuwe, draconische maatregelen op gaan leggen in hun oorlog tegen de vrijheid en de democratie ... Pardon, in hun oorlog tegen het coronavirus.


Ondanks het vastgestelde feit dat 100% procent van de patiënten in de ziekenhuizen herhaaldelijk gevaccineerd zijn (wat duidelijk demonstreert dat deze prik geen enkele bescherming tegen corona biedt) heeft Rutte, De Jong & Co besloten om de realiteit nogmaals terzijde de leggen en om nieuwe draconische maatregelen op te leggen.


Misschien wel de belangrijkste hiervan is de uitbreiding van de QR-codes (omdat onze regering er nog steeds van overtuigd is dat je een virus kan verslaan met een app ... ) om de pasjesmaatschappij dieper in ons land in te voeren.


Zo wil het kabinet Rutte de QR-code verplicht stellen voor alle "niet-essentiële" winkels.


Vanaf morgen zou je dus bijvoorbeeld geen winterkleren meer kunnen kopen zonder QR-code ...


Er kleven echter een aantal grote nadelen aan deze diepgaande invoering van de QR-codes in Nederland. Zoals:


Dat een app geen effectief middel is tegen een virusinfectie;


Dat zowel de vaccinaties als de testen die eraan gelinkt zijn compleet onbetrouwbaar zijn gebleken;


Dat de QR-code de finale nekslag zal zijn voor vele Nederlandse ondernemingen, voornamelijk kleinere winkels en horeca;


Dat de Nederlandse staat al failliet is (+400 miljard euro staatsschuld immers ) en dat dit zo zal blijven zolang arbitraire coronaregeltjes de Nederlandse economie blijven onderdrukken;


Dat de coronaregels arbitrair en willekeurig zijn en dat niemand er meer een touw aan vast kan knopen;


En de belangrijkste: dat een maatregel om mensen uit te sluiten van de economie op basis van hun gezondheid illegaal is (namelijk in strijd met art. 1 van de grondwet én ook in strijd met de Europese mensenrechten).


Het doet er allemaal echter niet toe. Niet voor dit kabinet.


Sluit je daarom aan bij de #DP zodat wij dit zogenaamd demissionaire kabinet zo snel mogelijk ook écht de deur uit kunnen werken! Sluit je aan bij via www.democ.nl/wordlid.10 november 2021 | E. van de DP

DE SCHIJNHEILIGHEID VAN DE EUROPESE ELITE


Het milieu is belangrijk. Links of rechts, dat is een stelling waar iedereen het wel mee eens is.


Hoewel ...


Op dit moment zijn de "leiders" van de wereld op de COP26-conferentie in Glasgow, Schotland samengekomen om te bespreken hoe slecht het wel niet met de planeet gaat (en wat zij er persoonlijk aan kunnen doen om het nóg erger te maken) ...

En natuurlijk is de ongekozen "president van Europa" Ursula von der Leyen er ook weer bij om ons de les te lezen over hoe slecht de mensheid wel niet is voor het klimaat en wat wij daaraan moeten doen.


Eén van de maatregels die de EU heeft voorgesteld is om een einde aan de luchtvaart te maken: "Je mag niet mee vliegen, maar in plaats daarvan neem je de trein."


Op zich een aardig idee. Vliegtuigen zijn immers grote vervuilers ... (Ook al is het waar dat de nationale spoorwegen van Europa, zoals de NS, na de ingrijpende neoliberale privatiseringen die de afgelopen decennia door de EU zijn doorgedrukt, véél te weinig mankracht, budget, capaciteit of zelfs lijnen overhebben om 't van de luchtvaartmaatschappijen over te nemen. Maar de realiteit deert echter niet ... )


Daarom is het raar dat "eurokeizerin" en klimaatridder Ursula von der Leyen in haar privéjet naar de klimaatconferentie is gevlogen

Zorg voor het klimaat is duidelijk iets dat Ursula niet écht belangrijk vindt. Hoe noem je dat? SCHIJNHEILIGHEID!


NU blijkt dat Ursula regelmatig in haar privéjet de wereld over hopt, zelfs over afstanden die zo kort zijn dat de trein écht wel een optie is ... Is 50 kilometer lang genoeg om je privéjet te nemen? Voor Von der Leyen en haar EU-bozo's duidelijk wel, ondanks het feit dat dit ongeveer de afstand tussen Den Haag en Leiden is, of Amsterdam en Haarlem; en dat wij, normale mensen, voor zo'n trip gewoon de trein, de auto of misschien zelfs een taxi zouden nemen. Dit gedrag van onze door niemand gekozen "Europese president" laat de minachting zien die de EU voor normale Europeanen voelt: De regels gelden voor het klootjesvolk, terwijl de politieke Elite mag doen wat ze wil...


Maar hoe kun je in vredesnaam een politica serieus nemen die de mond vol heeft van "democratie" en "mensenrechten" maar die zelf door niemand gekozen is?

En hoe kun je ook een betweterige klimaatridder serieus nemen die ons constant de les leet over de "klimaatcrisis" en "hoe wij onze luxes op zullen moeten geven om het klimaat te redden" maar die ondertussen in haar privévliegtuig de wereld over tuft?


Is het niet hóóg tijd voor een nieuwe lichting leiders die wél hun eigen regeltjes volgen?


Is het niet tijd voor effectieve milieubescherming die wél echt werkt (in plaats van de commercialisering van vervuiling die door de vorige VN-conferenties is opgezet)?


Is het niet tijd om onze onafhankelijkheid weer uit te roepen van de EU met haar institutionele corruptie? En om de EU steen voor steen af te breken en te vervangen door een nieuwe vorm van Europese samenwerking die wél werkt?


Kortom: IS HET NIET HOOG TIJD VOOR VERANDERING?


Word daarom lid van de #DP via www.democ.nl/wordlid om de verandering vandaag nog in te zetten!

#DP / #stemnrp en stem tégen #corruptie in de #Eu en de #politiek en vóór échte bescherming van ons #milieu


8 november 2021, aangepast 25 augustus 2022 | door E. van de DP

NIEUWSFLITS: DP IS TERUG ONLINE


Na bijna een hele maand onrechtmatig verbannen te zijn geweest van het internet is de DP weer helemaal terug online! Want de waarheid kun je niet tegenhouden!


In de tussentijd hebben wij echter niet stilgezeten! Om ervoor te zorgen dat zo'n plotse uitval niet meer kan gebeuren hebben wij flink geïnvesteerd in nieuwe uitrusting en ondersteuning. Zoals Cruijff al zei: ¨Elk nadeel heb z'n voordeel." Daarom hebben wij van deze gedwongen pauze gebruik gemaakt om onze technische ruggengraat een belangrijke en ingrijpende update te geven, zodat wij nu beter dan ooit in staat zijn om het gevecht naar de vijand te brengen terwijl wij voor een nieuwe democratische en eerlijke Nederlandse Republiek strijden!


ONDERTUSSEN demonstreert dit voorval ook hoe kwetsbaar onze maatschappij is zolang wij zwaar op het internet blijven vertrouwen; en hoe onzinnig en ongelofelijk onverantwoordelijk de totale digitalisering van de gemeenschap is die door de EU en de globalisten wordt doorgedrukt. Als wij op het punt zijn aangekomen dat íédereen van het internet afhankelijk is om met elkaar te kunnen communiceren, hoe makkelijk zal het dan zijn om de stekker te trekken uit individuen en organisaties die kritisch staan tegenover de regeringen en deze nieuwe digitale wereldorde die zij in elk deel van het dagelijks leven proberen door te drukken?


Daarom vechten wij voor een échte, fysieke samenleving met échte, fysieke diensten en faciliteiten, waarin je ook zónder laptop of smartphone nog aan het leven deel kan nemen. Omdat cyberspace een keuze moet zijn, niet een plicht!


Mee eens? Word dan nu lid van de DP via www.democ.nl/wordlid.VASTGEZET BERICHT:


29 september 2021, aangepast 25 augustus 2022 | door E. van de DP

WELKOM BIJ DE DEMOCRATISCHE PARTIJ


Een nieuwe partij die strijdt voor democratie, vrijheid, persoonlijke keuze en de Republiek! Een paar grondregels;


De DP is breed, met linker- en rechtervleugels. Cancel Culture bestaat hier niet. Vrije discussie is belangrijk. Maar we blijven vriendelijk en beleeft tegen elkaar!


De DP heeft een programma. Voor meer informatie, zie hier. Het heeft geen zin om ideeën voor te stellen die lijnrecht tegen het programma inlopen (zoals bijvoorbeeld 'om de koning tóch te behouden' of 'een vaccinatieplicht invoeren'). De NRP is gematigd en breed. Dus geen extreemrechtse of ultralinkse ideologieën. Vergeet niet: We doen het samen voor Nederland!


WELKOM BIJ DE DP

Ben jij ook een "demissionair" kabinet zat dat maar niet wil verdwijnen?

✔ Begrijp jij ook niet hoe Rutte nog het land bestuurt nadat hij in schande af moest treden?

✔ Ben jij ook een politieke wees die zich bij geen enkele partij thuisvoelt?

✔ Vind jij vrijheid en persoonlijke keuze belangrijk? En begrijp je niet waarom de Kamer zo stil is op dat gebied?

✔ Vind jij dat vaccinaties nooit gedwongen (of zelfs opgedrongen) mogen worden?

✔ Begrijp jij ook niet waarom wij geen werkende grondwet hebben? En wil jij daar iets aan doen?

✔ Vind jij dat een koning die op vakantie naar Griekenland gaat terwijl de rest van het land thuis moet blijven het niet verdient om koning te zijn?

✔ En dat het niet oké is dat de staat zijn privépaleis voor 68 miljoen (!) euro verbouwt terwijl er verderop in Den Haag al 10 jaar chronische woningnood heerst?

✔ Heb jij ook moeite met de ultralinkse, extreemrechtse en globalistische partijen in de Kamer?

✔ En wil jij ook iets doen aan alle andere problemen waar Nederland mee heeft te kampen, maar waar de regering niets aan wil doen?


Dan ben je welkom bij de DP


DEEL DEZE PAGINA: PAGINALINK //  

© 2022 | DEMOCRATISCHE PARTIJ | INFO@DEMOC.NL

REDELIJK ALTERNATIEF ...

DP

DEMOCRATISCHE PARTIJ | DP